Αντιθέσεις

13 Οκτωβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

dilitirtiasmena skilia arktoyros 3_DCE

Είναι αλήθεια ότι η σύγχρονες κοινωνίες λειτουργούν με πολλές αντιφάσεις και αντιθέσεις μαζί καθώς εκεί που απαντάς  έντονο το αίσθημα της φιλοζωίας  λ.χ , εκεί  συναντάς και τα απάνθρωπα  σύνδρομα , ενίοτε σε ακραίες εκφάνσεις  . Θα μου πείτε , μιλώντας για την ελληνική κοινωνία , ότι λειτουργεί  το συναμφότερον , όπως λέει και ο Ζουράρης . Μπορεί , αλλά εκεί που βλέπεις ξέχειλη την αγάπη προς τα ζώα , εκεί πάλι έρχεται ξέχειλη πάλι η κακότητα .

Τα δολώματα , οι φόλες και μια σειρά άλλες ενέργειες σε βάρος κάποιων ζώων , είναι ένα θέμα που ενίοτε κλονίζει  τις κατακτήσεις  μιας κοινωνίας πολιτισμένης . Συνεπώς  έχει νόημα η πρωτοβουλία του Δημάρχου για ενημέρωση πάνω  στο θέμα των  δηλητηριασμένων  δολωμάτων και των  μέτρων  που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση του ζητήματος της δηλητηρίασης άγριων ζώων.

Η  συγκεκριμένη  ημερίδα συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής και τη Διεύθυνση Υγείας των Ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, το Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Καλαμπάκας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.