Αντιθέσεις

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
13 Οκτωβρίου 2015, 08:11

Είναι αλήθεια ότι η σύγχρονες κοινωνίες λειτουργούν με πολλές αντιφάσεις και αντιθέσεις μαζί καθώς εκεί που απαντάς  έντονο το αίσθημα της φιλοζωίας  λ.χ , εκεί  συναντάς και τα απάνθρωπα  σύνδρομα , ενίοτε σε ακραίες εκφάνσεις  . Θα μου πείτε , μιλώντας για την ελληνική κοινωνία , ότι λειτουργεί  το συναμφότερον , όπως λέει και ο Ζουράρης . Μπορεί , αλλά εκεί που βλέπεις ξέχειλη την αγάπη προς τα ζώα , εκεί πάλι έρχεται ξέχειλη πάλι η κακότητα .

Τα δολώματα , οι φόλες και μια σειρά άλλες ενέργειες σε βάρος κάποιων ζώων , είναι ένα θέμα που ενίοτε κλονίζει  τις κατακτήσεις  μιας κοινωνίας πολιτισμένης . Συνεπώς  έχει νόημα η πρωτοβουλία του Δημάρχου για ενημέρωση πάνω  στο θέμα των  δηλητηριασμένων  δολωμάτων και των  μέτρων  που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση του ζητήματος της δηλητηρίασης άγριων ζώων.

Η  συγκεκριμένη  ημερίδα συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής και τη Διεύθυνση Υγείας των Ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, το Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Καλαμπάκας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .