Αντικατάσταση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών

8 Απριλίου, 2016 07:53 Επιμέλεια: /

askli

Αναπλήρωση θέσης μετά από παραίτηση. Ο κ. Γεώργιος  Πορνάρας  εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Καναδά στο Δ.Σ. της Παγκόσμιας και Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ.  και από τη θέση  του Γενικού  Γραμματέα της Παγκόμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών. Η Ομοσπονδία Θεσσαλών Καναδά Οντάριο κίνησε τις διαδικασίες αντικατάστασης του και όρισε  ως εκπρόσωπο στο Δ.Σ. την Κυρία Μαρία Ρήγγα  (Πρόεδρο του Θεσσαλικού Συλλόγου Καραισκάκης στο Τορόντο του Καναδά).  Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιος Βόμπρας επίσης ως ώφειλε συγκάλεσε   έκτακτο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την αντικατάσταση ή ειδικότερα, την εκλογή Νέου Γραμματέα.

Κατόπιν των διαδικασιών,  ομόφωνα από το Δ.Σ. αναδείχθηκε ως νέα  Γενική Γραματέας  η κυρία Μαρία Ρήγγα.

Το Δ.Σ. της Παγκόσμιας σε αυτό το σημείο ευχαριστεί θερμά και από καρδιάς τον Άξιο διατελέσαντα απερχόμενο Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Πορνάρα  για τις πολύπλευρες υπηρεσίες  του στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών . Τιμούμε και εξαίρουμε την Προσφορά του στη διατήρηση και διάδοση της Θεσσαλικής Κουλτούρας και του Πολιτισμού μας εν γένει.

Τέλος το Δ.Σ.  εύχεται στη νέα Γραμματέα κ. Μαρία  Ρήγγα  καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

 

Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

Γεώργιος  Βόμπρας                                     Μαρία Ρήγγα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.