Αντικατάσταση Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών

31 Ιουλίου, 2015 07:55 Επιμέλεια: /

Untitled-1_DCE

Μετά από παραίτηση της κ. Ρένας Γούλα-Ντότου, Γενικής Γραμματέας της Παγκόμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιος Βόμπρας κάλεσε αμέσως σε έκτακτο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την αντικατάσταση της.

 

Νέος Γενικός Γραματέας ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Πορνάρας (μέχρι σήμερα Β’ Γραμματέας) από τον Καναδά. Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει την απερχόμενη Γενική Γραμματέα κ. Ρένα Γούλα-Ντόντου για τις εθελοντικές υπηρεσές της στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών και να ευχηθεί στο νέο Γραμματέα κ. Γεώργιο Πορνάρα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

  Ο. Πρόεδρος                                                   Ο. Γραμματέας

 

 

        Γεώργιος Βόμπρας                                          Γεώργιος Πουρνάρας

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.