Αντιδήμαρχος του Δήμου Μετεώρων: 15 -20% ο κόσμος που έρχεται στα Μετέωρα για τις Μονές

admin
admin
29 Νοεμβρίου 2019, 18:31

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω, ο κόσμος που έρχεται στα Μετέωρα για τις Μονές είναι 15-20% και ο υπόλοιπος έρχεται για φυσιολατρικούς λόγους είπε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Αντώνης Τούλας.

Το 80% που έρχονται στα Μετέωρα, έρχονται για την φύση είπε.

Μια νέα προσέγγιση που την ακούμε για πρώτη φορά.

 • G. Miliotis

  Ας μας δείξει και τα στοιχεία που έχει ο Αντιδήμαρχος, να τον πιστέψουμε.

 • Gregalex

  Δεν κατάλαβα admin γιατί την ακούς για πρώτη φορά.. θα μας βγάλεις και τα μοναστήρια ανώτερα των Μετεώρων και τα αποκαλείς κιόλας «Φυσιολατρικούς λόγους» η απλά φύση.. Για τόσο χαζούς μας περνάτε.. το σάιτ σας το έχει παραξεφτιλήσει.. Υπάρχει και μια άλλη γνώμη κάποιων ανθρώπων (Σας αρέσει η όχι) που οφείλετε να την σέβεστε.. Οφείλετε επίσης να γράφετε με δεοντολογία που διέπει το επάγγελμα σας και μόνο αυτό δεν κάνετε.. γιατί είστε πεπεισμένοι ότι μόνο εσείς έχετε δίκιο..

  • ΈΝΑΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΝΟΣ

   «ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΏΡΩΝ» ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ? Η ΚΑΛΑΜΠΆΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΖΗΣΑΝ , ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΆ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΏΝ ΕΊΤΕ ΜΑΣ ΑΡΈΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟΣ ΜΟΝΕΣ. ΚΑΜΊΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΉ, ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΕΧΝΗ,Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ . ΓΙ’ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΌΣΦΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΚΆΠΟΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΠΟΙΚΟΝΟΙΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕ, ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ » ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΚΛΑΜΑ» . ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ( ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΌΝ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΖΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ) , ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΈΝΑ ΛΕΩ : ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΤΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΛΆΣΤΡΑ . ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΌΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΛΆΣΤΡΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΌ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ.

 • Papaioannoy Kwnstantinos

  Αρλούμπες…. Οτι να ναι… Χωρίς στοιχεία….να χαμε να λέγαμε

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .