Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για αγνώστους που εξαπατούν ηλικιωμένους στους Οικισμούς του Δήμου Καλαμπάκας

9 Φεβρουαρίου, 2016 13:36 Επιμέλεια: /

αστυνομια2

Συναγερμός έχει σημάνει στο Α.Τ. Καλαμπάκας για 2 άγνωστους δράστες  που εξαπατούν ηλικιωμένους στους Οικισμούς του Δήμου Καλαμπάκας .

Τελευταίο θύμα ήταν μια ηλικιωμένη 68 ετών από την Καλογριανή Καλαμπάκας που την απέσπασαν 1000 ευρώ.

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα σήμερα το πρωί και προφασιζόμενοι ότι ήταν Υπάλληλοι της ΔΕΗ κατάφεραν να εξαπατήσουν την Ηλικιωμένη.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τα ίδια άτομα  που με τον ίδιο τρόπο αποσπούσαν παλαιότερα χρηματικά ποσά , ωστόσο άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας έχουν ενημερωθεί για το περιστατικό και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.