Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για άγνωστο άνδρα με μαύρο Ι.Χ. που εξαπατά ηλικιωμένους στους Οικισμούς του Δήμου Καλαμπάκας

16 Ιουνίου, 2015 11:23 Επιμέλεια: /

αστυνομια2

Συναγερμός έχεις σημάνει στο Α.Τ. Καλαμπάκας για άγνωστο άνδρα με ένα μαύρο Ι.Χ. που εξαπατά ηλικιωμένους στους Οικισμούς του Δήμου Καλαμπάκας .

Ο δράστης πλησιάζει τα θύματά του που είναι ηλικιωμένα και με την αιτιολογία ότι τα παιδιά τους τον χρωστάνε λεφτά, αποσπά διάφορα χρηματικά ποσά.

Πριν από λίγο κατάφερε να αποσπάσει 350 ευρώ από ηλικιωμένη στην Κερασούλα Καλαμπάκας ενώ πριν λίγες ημέρες απέσπασε 800 ευρώ από ηλικιωμένη στο Ελάφι Καλαμπάκας.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, ωστόσο άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας έχουν ενημερωθεί για τα περιστατικά και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.