Ανθεί η ζωοκλοπή

29 Δεκεμβρίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

download_DCE

Ποιος  να το πίστευε  ότι θα ξαναζούσαμε  την εποχή που οι ζωοκλοπές  στην Ελληνική ύπαιθρο  , αποτελούσαν  εθνικό σπορ  , κάτι αντίστοιχο  με αυτό που συμβαίνει   στην Κρήτη .

Λοιπόν , απίστευτες κλοπές , λέει το σχετικό  ρεπορτάζ , σημειώθηκαν το τελευταίο διήμερο σε χωριό  της περιοχή . Συγκεκριμένα , άγνωστοι  κλεφτοκοτάδες  μπήκαν σε περιφραγμένο χώρο και ζούπησαν  εξήντα  κότες, ενώ είχε προηγηθεί  η κλοπή  αρνιών  από ποιμνιοστάσιο  της  ίδιας  περιοχής. Τέλος  πάλι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένες και κατάφεραν το ακατόρθωτο :  να  βρουν και να αποσπάσουν  γύρω στα δέκα  ευρώ! Βεβαίως οι κάτοικοι  δικαίως  ανησυχούν  και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση .

Αγαπητοί μου , τι να  πρωτοκάνει και η αστυνομία όταν τα φαινόμενα τείνουν να πάρουν επιδημική μορφή ;

Εδώ πια έχουμε φτάσει σε εποχές που η ζωοκλοπή αποτελούσε συστατικό στοιχείο κοινωνικής λειτουργίας  και το κλέφτικο έδινε και έπαιρνε !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.