“Αντάρτικο” Ζωής για τα διαθέσιμα: Η Βουλή δεν είναι ΟΤΑ

16 Μαΐου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

konstantopoulou-620x320_DCE

Ιδιαίτερο αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αιτία της αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάννη Δραγασάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χθεσινή ένταση μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και της προέδρου της Βουλής ξεκίνησε, όταν ο αντιπρόεδρος κάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου να καταθέσει τα αποθεματικά της Βουλής στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος, κατά τα πρότυπα των δήμων και των περιφερειών.

Η Πρόεδρος της Βουλής δεν απάντησε αμέσως, αλλά αργότερα (όταν ο Γιάννης Δραγασάκης είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας) τόνισε ότι το Κοινοβούλιο δεν είναι το ίδιο με τους ΟΤΑ και πως αν η κυβέρνηση αντιμετώπιζε θέματα ρευστότητας και επιθυμούσε να πάρει τα διαθέσιμα της Βουλής θα έπρεπε να ακολουθήσει διαφορετική οδό. Βέβαια αν και η ίδια έθεσε θέμα διαδικασίας, ωστόσο ξεκαθάρισε πως και σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν και πάλι αρνητική.

Η πρόταση της κυβέρνησης είναι η μεταφορά των αποθεματικών της Βουλής να γίνει στα πρότυπα που έγινε και με αυτά των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αftodioikisi.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.