Αντάμωσαν για 13η φορά οι Αυριώτες

19 Αυγούστου, 2016 23:55 Επιμέλεια: /

ayra antamoma 2016 (68)

Ήταν όλοι τους εκεί , αντάμα με τα τραγούδια , με χορό και καλή καρδιά.
Ήταν όλοι τους εκεί , μαζί , αντάμα , όπως στη ζωή , με τις χαρές και τις λύπες της , με τις ωραίες στιγμές , αλλά και τις κακές , γεμάτοι όμως από ωραίες θύμησες του παρελθόντος αλλά και στο παρόν .
Για δέκατη τρίτη  φορά οι Αυριώτες αντάμωσαν πάλι καθώς το ετήσιο καλοκαιρινό αντάμωμά τους , έγινε πια θεσμός που τον στηρίζουν και τον θέλουν όπως αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή κόσμου .
Το κάλεσμα του ετήσιου ανταμώματος το κάνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος και οι Αυριώτες ανταποκρίνονται με συνέπεια και αγάπη για τον σύλλογο και την γενέθλια γη τους .
Έτσι σήμερα το βράδυ το μεσοχώρι της Αύρας αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όλους τους απανταχού Αυριώτες που βρέθηκαν στο 13ο αντάμωμα .
Όπως και πολύ μικρός ο τόπος τούτος για να χωρέσει την αγάπη των Αυριωτών για το χωριό τους την ωραία Αύρα που συνεχίζει να πορεύεται στο χρόνο έχοντας ως παρακαταθήκη και κληροδοσία την παράδοση , τα ήθη και έθιμά τους που μέσα από τον πολιτιστικό σύλλογο προσπαθούν να τα διατηρήσουν ζωντανά και αναλλοίωτα περνώντας τα στις νεότερες γενιές Αυριωτών .
Η εκδήλωση άνοιξε με τα καλωσορίσματα από την Πρόεδρο του συλλόγου Θεοδώρα Γκούτρα η οποία τόνισε την έννοια του ανταμώματος για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής αλλά και την διατήρηση της ιστορίας και παράδοσης του χωριού .
Ακολούθησε ένα δήγμα της δουλειάς που κάνει ο σύλλογος με την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων που παρουσίασαν δρώμενα ,χορούς και τραγούδια από την περιοχή και ξεσηκώνοντας τους Αυριώτες .

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.