Αντάμα στα ψηλά

10 Αυγούστου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

sinanis+mixalakis_DCE

Αφιερωμένο   στα ορεινά ήταν το Σαββατοκύριακο  τόσο  για τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη , όσο και  για τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη οι οποίοι διανυκτέρευσαν  σε γνωστό ξενοδοχείο του Ασπροποτάμου προφανώς για να αποφύγουν τα πήγαινε – έλα !!!

Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση παρουσίασης της τοπικής γαστρονομίας , με συμμετοχή οκτώ χορευτικών συγκροτημάτων πολιτιστικών φορέων  και διάφορων δρώμενων  από την αγροκτηνοτροφική ζωή στο Περτούλι ,  και την Κυριακή  «χτένισε»  κυριολεκτικά την περιοχή Ασπροποτάμου συμμετέχοντας στις διάφορες εκδηλώσεις των   εκεί τοπικών πολιτιστικών Συλλόγων .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης παραβρέθηκε  στην παρουσίαση από την  κυρία  Ιωάννα Ζαχαράκη της πρότασής της για την Ακαδημία Αξιών , και την επαύριο παραβρέθηκε στην διαδικασία διαβούλευσης  από το ΚΕΝΑΚΑΠ  για την συμμετοχή στο πρόγραμμα νομαδικού πολιτισμού Ασπροποτάμου αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις  στα χωριά της περιοχής  .

Τυχαίο ή όχι το κοινό πρόγραμμα Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη , η ουσία είναι ότι τίμησαν την  περιοχή και τους ανθρώπους ακούγοντας τις αγωνίες και τα παράπονά τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Τόσα σχολεία και εσείς διανυκτερεύσατε σε ξενοδοχείο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.