Αντάμα στα ψηλά

10 Αυγούστου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

sinanis+mixalakis_DCE

Αφιερωμένο   στα ορεινά ήταν το Σαββατοκύριακο  τόσο  για τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη , όσο και  για τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη οι οποίοι διανυκτέρευσαν  σε γνωστό ξενοδοχείο του Ασπροποτάμου προφανώς για να αποφύγουν τα πήγαινε – έλα !!!

Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση παρουσίασης της τοπικής γαστρονομίας , με συμμετοχή οκτώ χορευτικών συγκροτημάτων πολιτιστικών φορέων  και διάφορων δρώμενων  από την αγροκτηνοτροφική ζωή στο Περτούλι ,  και την Κυριακή  «χτένισε»  κυριολεκτικά την περιοχή Ασπροποτάμου συμμετέχοντας στις διάφορες εκδηλώσεις των   εκεί τοπικών πολιτιστικών Συλλόγων .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης παραβρέθηκε  στην παρουσίαση από την  κυρία  Ιωάννα Ζαχαράκη της πρότασής της για την Ακαδημία Αξιών , και την επαύριο παραβρέθηκε στην διαδικασία διαβούλευσης  από το ΚΕΝΑΚΑΠ  για την συμμετοχή στο πρόγραμμα νομαδικού πολιτισμού Ασπροποτάμου αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις  στα χωριά της περιοχής  .

Τυχαίο ή όχι το κοινό πρόγραμμα Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη , η ουσία είναι ότι τίμησαν την  περιοχή και τους ανθρώπους ακούγοντας τις αγωνίες και τα παράπονά τους.

  • ΟΧΙάς

    Τόσα σχολεία και εσείς διανυκτερεύσατε σε ξενοδοχείο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.