Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση που διοργανώνει στα Τρίκαλα το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή»

11 Ιουνίου, 2016 10:52 Επιμέλεια: /

3-16_DCE

Η έκθεση γίνεται στο ξενοδοχείο  «ΑΝΑΝΤΙ» σε έναν όμορφο χώρο 150 τετραγωνικών μέτρων και παρουσιάζει σημαντικές πτυχές της ιστορίας του ελληνικού λαού μέσα από φωτογραφίες αυθεντικά  χειρόγραφα , συνεντεύξεις, προσωπικές σημειώσεις, αποσπάσματα από ομιλίες των Ανδρέα και Γεωργίου Παπανδρέου, προεκλογικά σκίτσα της Ένωσης Κέντρου, επιστολές του Ανδρέα προς τον Γεώργιο Παπανδρέου με τους προβληματισμούς του για την πορεία της Ένωσης Κέντρου, και πολλά άλλα ιστορικής σημασίας έγγραφα.

Η είσοδος στην έκθεση, η οποία  θα λειτουργήσει μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου από  10π.μ έως 8μ.μ  είναι ελεύθερη για τους πολίτες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.