Άνοιξε η βιβλιοθήκη

7 Οκτωβρίου, 2015 08:18 Επιμέλεια: /

DSD_0827_DCE

Μετά από μια περίοδο σιωπής , από την τέλεση των εγκαινίων , που μάλλον είχε να κάνει με την  οργάνωσή της , η βιβλιοθήκη μας  άνοιξε διάπλατα  τις πόρτες της για  τους  πολίτες  οργανώνοντας  μια εκδήλωση  ολοήμερη . «…Ελάτε να γνωρίσετε το προσωπικό της Βιβλιοθήκης και να περιηγηθείτε ελεύθερα στις εγκαταστάσεις μας. Να είστε όμως και έτοιμοι να συμμετέχετε ενεργά συζητώντας, διαβάζοντας, μα και παίζοντας!» , τονίζει η διεύθυνση κάνοντας μια καλή αρχή γνωριμίας .

Είναι , πιστεύω , μια σημαντική μέρα καθώς σηματοδοτεί το πέρασμα της δημοτικής βιβλιοθήκης  σε μια άλλη εποχή  αποτελώντας έτσι ένα εργαλείο συμβολής στην πνευματική και πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής .

Και μπορεί το ΙΝΤΕΡΝΕΤ  , κάνοντας   σωστή χρήση  βέβαια  , να ανοίγει ορίζοντες και να δίνει δυνατότητες πληροφόρησης και ενημέρωσης , αλλά η ατμόσφαιρα της βιβλιοθήκης είναι κάτι άλλο .

Καλή αρχή λοιπόν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.