Άνοιξε η Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων « στη σκιά των Μετεώρων 4η »

11 Μαΐου, 2016 13:06 Επιμέλεια: /

zogragoi 4i ekthesi (8)

Ξεκίνησε από την χθες  Τρίτη η λειτουργία Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων με τίτλο « στη σκιά των Μετεώρων 4η ».

Η έκθεση τελεί   υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας, και  παρουσιάζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τα έργα των μελών του, από τις 10 μέχρι 15 Μαΐου 2016, στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Οι προηγούμενες εκθέσεις και η θετική ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής, καθιέρωσαν αυτή την ετήσια παρουσία του Συλλόγου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Καλαμπάκας. Αυτό, άλλωστε, δηλώνει και η μεγάλη συμμετοχή των καλλιτεχνών στην έκθεση αυτή (πάνω από τριάντα μέλη εκθέτουν τη δουλειά τους και φέτος).

Κατά το Δ.Σ. του συλλόγου η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης οφείλεται εν πολλοίς και στην προθυμία και συμπαράσταση του Δημάρχου, Χρ. Σινάνη, και της Αντιδημάρχου, Λ. Μπαντέκα, τους οποίους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούν  επίσης και τη Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου, για την παραχώρηση της αίθουσας σε περίοδο λειτουργίας του Σχολείου.

Όπως αναφέρουν επιδιώκουν να γίνονται οι εκθέσεις σε τέτοιες περιόδους, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να οργανώνουν επισκέψεις των μαθητών τους, συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική αγωγή τους. Σ’ αυτό έχουν τη συμπαράσταση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων, Χρ. Μπουλούμπαση, τον οποίο ευχαριστούν.

Κάνουν πρόσκληση προς  τους Διευθυντές, δασκάλους και καθηγητές των Σχολείων της Καλαμπάκας να επισκεφθούν την έκθεση και να επικοινωνούν μαζί τους  για να οργανώνουν καλύτερα  την επίσκεψη των μαθητών τους.

 

·       Είσοδος ελεύθερη

·       Ώρες επισκέψεων: 10:00-14:00 και 18:00-21:30 καθημερινά!

zogragoi 4i ekthesi (19) zogragoi 4i ekthesi (20) zogragoi 4i ekthesi (18) zogragoi 4i ekthesi (17) zogragoi 4i ekthesi (16) zogragoi 4i ekthesi (15) zogragoi 4i ekthesi (14) zogragoi 4i ekthesi (13) zogragoi 4i ekthesi (12) zogragoi 4i ekthesi (11) zogragoi 4i ekthesi (10) zogragoi 4i ekthesi (9) zogragoi 4i ekthesi (7) zogragoi 4i ekthesi (6) zogragoi 4i ekthesi (5) zogragoi 4i ekthesi (4) zogragoi 4i ekthesi (3) zogragoi 4i ekthesi (2) zogragoi 4i ekthesi (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.