Ανησύχησαν !!

29 Οκτωβρίου, 2016 08:33 Επιμέλεια: /

dsc_4131_dce

Η φωτό  που αναρτήθηκε  στο  «Stagon News» και απεικόνιζε τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Βίτσα να απολαμβάνει το καφεδάκι του σε κεντρικό καφέ της πόλης , έθεσε σε ανησυχία πολλούς που σήμαναν συναγερμό καθώς το συνδύασαν με την ίδρυση  hot spot στην Καλαμπάκα που βρίσκονταν στα σχέδια αλλά μάλλον δεν τελεσφόρησε .

Πληροφορίες θέλουν τον Αντιδήμαρχο τουρισμού Κώστα  Ράντο  να τηλεφωνεί τον δήμαρχο , ο οποίος βρίσκονταν με μεγάλη παρέα σε γνωστό κεντρικό καφενείο της πόλης , και να τον ενημερώνει για την έλευση Βίτσα και τους φόβους του .

Αντιδήμαρχε , μια χαρά έπραξες αν είναι σωστή η πληροφορία βέβαια . Ακόμα και οι πλέον αθώες παρουσίες σε ώρες απονήρευτες στην πολιτική λένε πολλά ενίοτε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.