Ανησυχίες !!

23 Φεβρουαρίου, 2017 08:14 Επιμέλεια: /

gefyra-gera-on-air-1

Έντονη καταγράφεται η ανησυχία της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα όσων κατοικούν πέραν του Πηνειού  περιοχής και είναι αναγκασμένοι να επικοινωνούν καθημερινά με την Καλαμπάκα μέσω της γέφυρας Σαρακίνας , καθώς  διαπιστώνουν ότι οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας Διάβας καθυστερούν . Οι άνθρωποι δικαίως ρωτούν να πληροφορηθούν από επίσημα χείλη το ακριβές χρονοδιάγραμμα περάτωσης των εργασιών και παράδοσης της γέφυρας στην κυκλοφορία. Οι ανησυχίες  γίνονται φόβοι που τους ενισχύουν οι διαρρέουσες πληροφορίες ότι μάλλον θα μας πάρει το καλοκαίρι χωρίς γέφυρα . Αλήθεια , μήπως κάποιοι οφείλουν να ενημερώσουν υπεύθυνα ώστε να μην δημιουργούνται  συγχύσεις ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Από το καλοκαίρι παρίσταναν τους καμπόσους, μοίραζαν χρυσά κλειδιά, έδιναν ημερομηνίες, όλα έπεσαν στο κενό όπως και η γέφυρα. Καθόλου τυχαία η δήλωση του δημάρχου ότι εύχεται να δοθεί σε κυκλοφορία η γέφυρα το συντομότερο δυνατόν.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.