Ανησυχία για την τύχη του έργου ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλου – Καλαμπάκας

5 Φεβρουαρίου, 2016 18:28 Επιμέλεια: /

sidirodromikos kombos troxaio 1_DCE

Προβληματισμό και ανησυχία έχουν προκαλέσει στους παραγωγικούς φορείς και κατοίκους των Τρικάλων και Καρδίτσας, οι δηλώσεις του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου, κ. Κωτσού, για μη χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ του έργου ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλου – Καλαμπάκας. Η δικαιολογία του Προέδρου της ΠΕΔ ότι το κόστος του είναι σημαντικό και να χρηματοδοτηθεί από κεντρικούς πόρους, οδηγεί, στην ουσία, στη ματαίωση του έργου, με καταστροφικές συνέπειες στην οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων των δύο αυτών Νομών.

Επιπλέον, ο προβληματισμός ενισχύεται καθώς, παρότι ο κ. Αγοραστός, σε συνεχείς δηλώσεις του, αναφέρεται στην ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο νέο ΣΕΣ ως βασικό αναπτυξιακό περιφερειακό έργο, ανατρέχοντας σ΄ αυτό εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι δεν υφίσταται σαφής αναφορά στην υλοποίησή του, τη στιγμή μάλιστα, που εξακολουθεί να εκκρεμεί απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οι βουλευτές Δυτικής Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ, Αγοραστό και τους αντιπεριφερειάρχες Τρικάλων κ. Μιχαλάκη και Καρδίτσας κ. Τσάκο να ενημερώσουν σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβούν ώστε να αποτραπεί μια τέτοια δυσμενής εξέλιξη που θα έχει αρνητικές συνέπειες στην ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλίας και τη ζωή των κατοίκων της.

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.