Ανοίγουν πάλι οι χάρτες

6 Μαΐου, 2015 00:50 Επιμέλεια: /

thessalia_trikala

Σήμερα  στην συνεδρίαση της Διαρκούς  Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης , Δημόσιας  Τάξης  και Δικαιοσύνης   θα διαφανούν οι προθέσεις  της Κυβέρνησης   σε ότι αφορά  τον «ΚΑΛΛΙΚΑΡΤΗ» .  Πάντως  δεδομένη και εκφρασμένη είναι η θέλησή της να …ξηλώσει τον «Καλλικράτη» και να δημιουργήσει νέο μοντέλο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης,  έχει αναλάβει το βάρος των …διαπραγματεύσεων με την ΚΕΔΕ  και  σήμερα  το μεσημέρι στην Βουλή, θα υπάρξει η συνεδρίαση  της αρμόδιας επιτροπής , όπου εκεί θα υπάρξει μια πρώτη …γεύση των ριζικών αλλαγών που προμηνύονται για τον «Καλλικράτη».

Ωστόσο είναι απορίας άξιο ότι μέσα στην γενικότερη κατάρρευση της χώρας αντί να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επανίδρυσης του κράτους και η  σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει στα χνάρια των άλλων : να ασκείται επί χάρτου και μάλιστα στο γόνα !!!

Γιατί αν το ξήλωμα σημαίνει νέες γεωγραφικές ενότητες τότε ανοίγουν οι ασκοί του   Αιόλου !!! Εκτός κι΄ αν αυτό επιδιώκουν οι κυβερνώντες  . Να ασχολούμαστε για κανένα χρόνο με το νέο Αυτοδιοικητικό χάρτη !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.