Ανοίγουν πάλι οι χάρτες

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
6 Μαΐου 2015, 00:50

Σήμερα  στην συνεδρίαση της Διαρκούς  Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης , Δημόσιας  Τάξης  και Δικαιοσύνης   θα διαφανούν οι προθέσεις  της Κυβέρνησης   σε ότι αφορά  τον «ΚΑΛΛΙΚΑΡΤΗ» .  Πάντως  δεδομένη και εκφρασμένη είναι η θέλησή της να …ξηλώσει τον «Καλλικράτη» και να δημιουργήσει νέο μοντέλο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης,  έχει αναλάβει το βάρος των …διαπραγματεύσεων με την ΚΕΔΕ  και  σήμερα  το μεσημέρι στην Βουλή, θα υπάρξει η συνεδρίαση  της αρμόδιας επιτροπής , όπου εκεί θα υπάρξει μια πρώτη …γεύση των ριζικών αλλαγών που προμηνύονται για τον «Καλλικράτη».

Ωστόσο είναι απορίας άξιο ότι μέσα στην γενικότερη κατάρρευση της χώρας αντί να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επανίδρυσης του κράτους και η  σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει στα χνάρια των άλλων : να ασκείται επί χάρτου και μάλιστα στο γόνα !!!

Γιατί αν το ξήλωμα σημαίνει νέες γεωγραφικές ενότητες τότε ανοίγουν οι ασκοί του   Αιόλου !!! Εκτός κι΄ αν αυτό επιδιώκουν οι κυβερνώντες  . Να ασχολούμαστε για κανένα χρόνο με το νέο Αυτοδιοικητικό χάρτη !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .