Ανοίγει !!!

30 Σεπτεμβρίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ 3_DCE

Κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού επισκέφθηκε , σύμφωνα με  το σχετικό ρεπορτάζ ,  το  Μουσείο Θεόπετρας  και μαζί με τον δήμαρχο Χρήστο Σινάνη  και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού  Ευαγγελία Μπαντέκα – Νάνη  ξεναγήθηκαν στους χώρους των εκθεμάτων δίνοντας διαβεβαιώσεις  ότι μέσα στον Οκτώβρη ανοίγει τις πύλες του καθώς   το Υπουργείο θα προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού μέσω προγραμμάτων  ώστε να στελεχώσουν το μουσείο που έτσι θα καταστεί επισκέψιμο για το κοινό .

Καλές οι ειδήσεις  , αν και από τα λόγια  μέχρι τα έργα  υπάρχει μεγάλη απόσταση  , αλλά αν το σπήλαιο και το μουσείο Θεόπετρας ,  δεν συμπεριληφθεί  στα τουριστικά πακέτα των τουριστικών πρακτορείων  , η επισκεψιμότητα θα είναι μικρή που σημαίνει ότι πρέπει να αποτελέσει  μέρος της  καμπάνιας  προβολής και ενημέρωσης .

Να, λοιπό  ένα θέμα που οφείλει να δουλέψει το πολυαναμενόμενο  τουριστικό  γραφείο του δήμου !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.