Ανοίγει τα “φτερά” του στο εξωτερικό ο dj Angelos Zgaras

24 Νοεμβρίου, 2016 22:20 Επιμέλεια: /

DSCF5107_DCE

Τα πρώτα μου βήματα στη μουσική παραγωγή, ξεκίνησαν με μια απρόσμενη επιτυχία, για την πρώτη μου επίσημη παραγωγή «The Dark Road».

Μέσα σε μόλις 2 ώρες από το το upload (ανέβασμα) στη γνωστή πλατφόρμα των DJ’s και των μουσικών παραγωγών, SoundCloud, επιλέχθηκε από την δισκογραφική εταιρία Housebugs Records, που έχει έδρα το Βερολίνο, στη Γερμανία, προτείνοντάς μου συνεργασία, υπογράφοντας συμβόλαιο.

Η παραγωγή θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Karmic Power Records, με έδρα την Νέα Υόρκη στις Η.Π.Α. μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μπορείτε να ακούσετε τη demo έκδοση που έχει ήδη ανεβεί στο YouTube.

Angelos Zgaras – The Dark road (Demo)

15226430_10211496478988041_956058444_n

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.