Ανοίχτηκε εύκολη πρόσβαση για τον Άι’ Γιώργη τον Μαντηλά στο Καστράκι ( Drone Camera)

10 Απριλίου, 2016 09:53 Επιμέλεια: /

mantilas 2016 (1)

Στις 2 Μαΐου ( 2η ημέρα του Πάσχα ) η Εκκλησία μας εορτάζει τον Άγιο Γεώργιο τον τροπαιοφόρο. Σταθμός για την περιοχή μας είναι το Εκκλησάκι του  Άι’  Γιώργη τον Μαντηλά στο Καστράκι , με το παραδοσιακό έθιμο της αναρρίχησης και το κρέμασμα των μαντηλιών.

Φέτος η Δημοτική Αρχή και δη ο Πρόεδρος έδωσε εύκολη πρόσβαση και σε ανθρώπους που δυσκολεύονταν να προσεγγίσουν τον χώρο .

Συνάμα καθαρίστηκε χωράφι κοντά στο Εκκλησάκι όπου θα χρησιμοποιηθεί για την στάθμευση αυτοκινήτων , που τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα.

mantilas 2016 (2) mantilas 2016 (3) mantilas 2016 (4) mantilas 2016 (5) mantilas 2016 (6)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.