Ανοιχτή η γέφυρα Μουργκανίου για το Σαββατοκύριακο

20 Φεβρουαρίου, 2016 11:13 Επιμέλεια: /

GEFIRA MOYRGKANI_DCE

Δεν θα κλείσουν τελικά οι Αγρότες του Νομού Τρικάλων τον δρόμο στο ύψος της γέφυρας Μουργκανίου , τουλάχιστον μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όπως ανέφερε στην στήλη μας ο εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα των Τρικαλινών Αγροτών ( μπλόκο οδού Καρδίτσας ) κος Παύλος Σπυρόπουλος , η Επιτροπή συνεδρίασε το Σάββατο το πρωί και αποφάσισε να μην προβεί στον αποκλεισμό του δρόμου.

Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την συνάντηση εκπροσώπων των Αγροτών με τον Πρωθυπουργό και τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης. Ο δεύτερος λόγος που αποφάσισαν να μην στήσουν μπλόκο το Σαββατοκύριακο είναι ότι δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις μετακινήσεις των οδηγών που χρησιμοποιούν το δίκτυο .

Οι Αγρότες θα συνεδριάσουν και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα και ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσουν αν θα στήσουν μπλόκο στο Μουργκάνι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.