Ανοιχτή επιστολή προς κ. Παναγιώτα Δριτσέλη Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων

19 Ιανουαρίου, 2017 13:04 Επιμέλεια: /

zaxaroyla loyda

Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τη σημερινή σας ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή και διέκρινα την αγωνία σας να ενημερώσετε σωστά τον κόσμο μιας και η αντιπολίτευση μόνο παραπληροφορεί. Οπότε φαντάζομαι ότι μπορείτε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα για να ενημερωθούμε επιτέλους σωστά.

1. Γνωρίζετε πόσα οινοποιεία υπάρχουν στο Νομό που εκλέγεσθε;

2. Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί  δεν υπήρχε. Εσείς τον επιβάλλατε πέρυσι τον Ιανουάριο αγνοώντας τις κραυγές μας για την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα δεχόταν ο κλάδος μας. Ένας κλάδος που επηρεάζει πολλές ομάδες εργαζομένων-ακόμη- στη χώρα κι έχει προσφέρει τα μέγιστα στην εικόνα μας στο εξωτερικό πέρα όλων των άλλων.

3. Γνωρίζετε τι διαδικασίες έπρεπε να ακολουθήσουμε –γραφειοκρατικές και οικονομικές-  για να ενταχθούμε στο νέο καθεστώς;

4. Γνωρίζετε ότι πληρώνουμε ΕΦΚ για κρασί που εξάγεται στη Γερμανία πχ και δεν έχουν φορολογική αποθήκη; Και δεν έχουν φορολογική αποθήκη (οι Γερμανοί εννοώ) μαντέψτε γιατί. Γιατί δεν έχουν φόρο στο κρασί! Και μάλιστα ενημερωθήκαμε από το Τελωνείο ότι από φέτος θα ακολουθούμε άλλη διαδικασία προκειμένου να μην πληρώνουμε ΚΑΙ ΦΠΑ! Ναι, ναι στις εξαγωγές αναφέρομαι.

5. Έχετε προσπαθήσει ποτέ να εξάγετε κάτι σε άλλη χώρα ή γνωρίζετε ανθρώπους που το παλεύουν;

6. Μπορείτε να μας απαντήσετε εσείς τι προσδοκούσατε να εισπράξετε από το φόρο και τι τελικά εισπράξατε το 2016; Ρωτώ εσάς γιατί σε αντίστοιχη ερώτηση συναδέλφων σας ο κ. Τσακαλώτος απάντησε στην συγκεκριμένη ερώτηση έξι μήνες μετά επισυνάπτοντας το νόμο. Φαντάζομαι ότι τόσο του πήρε για να μάθει ποιος είναι ο νόμος.

7. Έχετε ενημερωθεί για τη ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος μας;

Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω σταματώ εδώ και περιμένω με αγωνία την απάντησή σας.

 Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Γραμματέας Τ.Ο. Νομού Τρικάλων

Αγρότισσα Κάτοικος Διάβας Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.