Ανεμομαζεμένες Σκέψεις – Διαβολοσκορπισμένα Συμπεράσματα

admin
admin
9 Μαΐου 2020, 22:26

ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΖΑΪΤΗ

Τώρα που δειλά – δειλά καταργείται η καραντίνα, περνάει ο κίνδυνος και επανερχόμαστε στην κανονικότητα, αφού αντιμετωπίσαμε σαν πρωταθλητές την πανδημία , που αυτή με τη σειρά της μετατράπηκε σε γρίπη, δεν κατέρρευσε το σύστημα υγείας και ο κορονοϊοπατέρας, διαμήνυσε στην κορονοϊοσύζυγο και κορονοϊομητέρα να μαζέψει τους κορονοϊόπαιδες, να αποχωρήσουν προσωρινά και μέχρι το φθινόπωρο από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον Κόσμο.

Τώρα που ολοκληρώθηκαν τα voucher, επιμορφώθηκαν οι επιστήμονες , καταβλήθηκαν τα εξακόσια και οχτακόσια ευρώ και οι καλλιτέχνες θα πάρουν βοήθημα.

Τώρα που ο Μητσοτάκης, μετατράπηκε σε πανευρωπαϊκό ηγέτη πρώτης γραμμής και όπως υποσχέθηκε  δεν πρόκειται το φθινόπωρο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι να δουν στους μισθούς και στις συντάξεις μειώσεις, ούτε κάποιος εργαζόμενος θα χάσει τη δουλεία του.

Τώρα που διευρύνθηκαν οι αρμοδιότητες του κ. Γεωργιάδη, για να φέρει σε πέρας τις κυβερνητικές «δουλειές»,  και που μαζί με  τη σύζυγό του, κατόρθωσαν με 38 ευρώ την εβδομάδα να περνούν πλουσιοπάροχα  – σύμφωνα «με τον οικονομικό προγραμματισμό του Άδωνι» – κατά δήλωση της κ. Μανωλιάδου και τώρα που ο Κικίλιας αποκατέστησε την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού με κρατική χρηματοδότηση, ενώ κατόρθωσαν να αποκλείσουν από τα κορονοϊοκονδύλια εκείνον τον ενοχλητικό Βαξεβάνη.

Τώρα που τηρούνται κατά γράμμα το σύνταγμα και οι νόμοι, οι αναθέσεις και οι προμήθειες δίνονται με διαφάνεια – εκείνος ο Πολάκης λέει με έγγραφα ανακρίβειες –  οι μάσκες έγιναν υποχρεωτικές – παράγονται πλέον στη δική μας Λάρισα – οι ανώτεροι Εισαγγελικοί λειτουργοί, βρίσκονται ακόμα σε καραντίνα, ο κύριος Τσιόρδας ανακάλυψε πως ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και  που εσχάτως μάθαμε από την κυρία Μπακογιάννη, ότι ο μακαρίτης πατέρας της άφησε πίσω 1.500 κουμπαρούλια και η ίδια έχει μόνο150.-

Τώρα που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν παίρνει χρήματα από φαρμακευτικές εταιρίες, ξεκίνησε όμως έρευνα, χωρίς να λένε το γιατί και που η Αμερική, η Ινδία και η Κίνα σταμάτησαν τη χρηματοδότησή του.

Τώρα που σιγά – σιγά θα πρέπει να τελειώσει το πάρτυ του κορονοϊού, να αναλάβει τα ηνία ο κ. Γκέϊτς, αφού τελειοποίησε το ριζο – τσιπάκι και που εμείς εδώ στην Ελλάδα, θα πρέπει να βιαστούμε για να δρομολογήσουμε το άλλο μεγάλο πάρτυ. Εκείνο της απελευθέρωσης με την εθνική πατρόνα της Ολυμπιάδας και των μεγάλων εθνικών εκδηλώσεων και γεγονότων κ. Γιάννας Αγγελοπούλου.

Τώρα που οι δικοί μας κυβερνητικοί βουλευτές, Σκρέκας, Παπακώστα και ο κύριος Λιούτας, αφού ανέδειξαν όλα τα προβλήματα του Νομού – πήραν αυτά την άγουσα της επίλυσης –  αντέδρασαν δυναμικά στο περιβαλλοντολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και σκέφτονται να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς, αναλυτική ενημέρωση για το που πήγαν τα χρήματα του κορονοϊού,  και αν μέτρησαν πόσα είχε μέσα ο κουμπαράς όταν το έσπασαν και προτού τα ξοδέψουν.

Τώρα που ο άλλος μας βουλευτής, ο κύριος Παπαδόπουλος, διαφοροποιήθηκε από το «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος» στο «είμαι στη διάθεση του κόμματος».

Τώρα που συνέβησαν όλα αυτά και άλλα πολλά, ε τώρα λοιπόν κάποιοι, κοντά στον πρωθυπουργό, αποφάσισαν να του προτείνουν να πάει σε εκλογές.

Όχι γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και δεν το επεξεργάζεται ώστε να αχρηστεύσει την κουτσουρεμένη απλή αναλογική, να κοντύνει τον Τσίπρα, να διαλύσει τα «μικρά κόμματα» και να επαναφέρει κάποια ακόμα ακροδεξιά στελέχη στο κόμμα του. Το  έχει. Απλά ζυγίζει τα πράγματα.

Δεν ξέρω βέβαια το «μάρμαρο» των εκλογών ποιος θα το πληρώσει. Πιστεύω πως λαός εξέλεξε κυβέρνηση, να τον δουλεύει (να δουλεύει για το λαό) για τέσσερα χρόνια, όχι για κάποιους μήνες. Ας καθίσει να κυβερνήσει ο κ. Μητσοτάκης. Αν δεν μπορεί ας παραιτηθεί. Αν πάλι πηγαίνει σε εκλογές, μην επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με τα εκλογικά έξοδα. Ας τα βάλει από την τσέπη του. Αυτός, οι υπουργοί του και τα στελέχη του. Πιστεύω να μάζεψαν αρκετά τα χρόνια δουλέματός των.

Αυτά. Προς αντιμετώπιση της κατάθλιψής μου.

 

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .