Ανευθυνότητα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
29 Ιουνίου 2020, 08:08

Χθες εποχούμενος προς Σαρακήνα , διήλθα τον «Ε65» , όπου με λύπη μου διαπίστωσα ότι επ,  αυτού κάποιοι αθεόφοβοι , γιατί περί αθεοφοβίας πρόκειται , απόρριψαν τα σκουπίδια τους . Πόσο ανευθυνότητα μπορεί να υπάρχει ώστε να πας καταμεσής του δρόμου και να απορρίπτεις τα σκουπίδια ; Αλλά το συμβάν δεν είναι ούτε το πρώτο , ούτε το τελευταίο που επισημαίνουμε κάτι που δείχνει και το επίπεδο του τοπικού πολιτισμού μας .

Η παραποτάμια όχθη δυστυχώς αντί να προστατευθεί και αξιοποιηθεί , δυστυχώς έχει γίνει χωματερή όπου απορρίπτεται ότι άχρηστο έχουμε ο καθένας στο σπίτι του . Και η ανευθυνότητα γίνεται μεγαλύτερη και καταδικαστέα γιατί ο υπαίτιος της εν λόγω πράξης επέλεξε να απορρίψει τα σκουπίδια του καταμεσής του «Ε65». Τόσο χώρο περικλείει η ποταμιά και εκείνος βρήκε την ευκολία του να απορρίψει επί του «Ε65». Τί να πεις και πως να χαρακτηρίσεις την ενέργεια του ανθρώπου .

Και έχει γούστο λέει  ο ίδιος που έκανε αυτήν την πράξη να μιλάει για περιβάλλον και προστασία !! Μη γελάτε και μην εκπλήσσεστε. Ακόμα και αυτό είμαστε ικανοί να κάνουμε !!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .