Ανευθυνότητες !!!

1 Οκτωβρίου, 2016 08:17 Επιμέλεια: /

kalibas new site

Η φωτιά στο hot spot  της Λέσβου , όπου φιλοξενούνται  πρόσφυγες , μπορεί να έσβησε αλλά η φωτιά που έχει ανάψει στο νησί εξακολουθεί να καίει με  τα σημάδια  της κοινωνικής αγανάκτησης  να είναι ορατά  όχι  γιατί οι άνθρωποι   δεν διαθέτουν  ευαισθησίες  , όχι γιατί  δεν συμπονούν , όχι γιατί  δεν είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν αλλά γιατί  νιώθουν  ποια οι ίδιοι εγκλωβισμένοι  στο πρόβλημα .

Οι πιο ψύχραιμοι αναγνωρίζουν το παιχνίδι της προπαγάνδας που παίζεται από πολλές πλευρές και ποτίζεται τόσο από τη δικαιολογημένη οργή των κατοίκων που βλέπουν καθημερινά ολοένα μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων και μεταναστών να εγκλωβίζεται στο νησί , όσο και από τον χορό των εκατομμυρίων που διαχειρίζονται ΜΚΟ όχι μόνο αγνώστου αριθμού αλλά και άγνωστης ταυτότητας , με τους ίδιους  να βιώνουν  το πρόβλημα και κανείς να μην συναισθάνεται  την ευθύνη να δώσει λύσεις είτε σε πολιτικό , είτε σε πρακτικό επίπεδο.

Αυτά  σε σκηνικό συνεχών παλινωδιών από την κυβέρνηση και έντονης  μικροπολιτικής  – κομματικής αξιοποίησης από την πλευρά της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και των άλλων κομμάτων που το καθένα εκμεταλλεύεται αναλόγως το πρόβλημα προκειμένου να προσποριστεί  ψήφους αγανάκτησης που  με το δίκιο της εκπέμπει η Ελληνική κοινωνία .

Είναι φανερό πως και σ΄ αυτό το πρόβλημα το εγχώριο πολιτικό σύστημα  συμπεριφέρεται κατά τρόπο  εξόχως απαράδεκτο  και επικίνδυνο  για την κοινωνική συνοχή και την χώρα δίνοντας σημασία στην μικροκομματική εκμετάλλευση του προβλήματος παρά στην από κοινού αντιμετώπισή του με την χάραξη εθνικής πολιτικής .

Όμως  εκείνο που θα εισπράξουν συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι όταν έρθει η ώρα της κρίσης θα είναι η πολιτική αποτύπωση της αγανάκτησης των πολιτών που θα εκφραστεί τυφλά και ακραία ενισχύοντας πολιτικές οντότητες που ενώ στην Ελλάδα δεν είχαν καμία  παρουσία , τώρα τείνουν να καταγραφούν σταθερή πολιτική δύναμη . Τότε όμως θα είναι αργά για την Δημοκρατία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.