Αναζητείται φλουρί

4 Ιανουαρίου, 2016 08:13 Επιμέλεια: /

protoxronia 2016 dimarxeio (4)

Αίνιγμα το φλουρί της πίττας του Δήμου που κόπηκε στο Δημαρχείο αμέσως μετά την δοξολογία για την πρώτη του έτους και ακόμα αναζητείται καθώς δεν αναβρέθηκε από κανέναν που ήταν και πήρε ένα κομμάτι .

Αν και υπήρξε μια διαδικασία εντοπισμού του στα κομμάτια που απέμειναν το φλουρί άφαντο . Τώρα οι ελπίδες , όπως μου ανέφερε ένας εκ των αντιδημάρχων , για την ανεύρεση του φλουριού εντοπίζονται στα κομμάτια που κρατήθηκαν για να δοθούν στους εργαζόμενους .

Αντιδήμαρχε , δεν ξέρω τι και πως αλλά μήπως βρε αδερφέ στο πλαίσιο της οικονομίας  δεν τοποθετήθηκε καν φλουρί  ;

Γιατί , δεν μπορώ να πιστέψω ότι όσοι ήταν στην δεξίωση ήταν όλοι άτυχοι ; Εκτός κι΄ αν το κατάπιε κανένας τους και δεν το πείρε χαμπάρι . Γιατί γίνονται  και τέτοια !!!

Έχει γούστο !!!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.