Αναζήτηση συνεργασίας

19 Σεπτεμβρίου, 2015 11:54 Επιμέλεια: /

_DSC7787_DCE

Εν΄ όσο το πρόβλημα με τα αδέσποτα οξύνεται βαθμίδων ο δήμος Καλαμπάκας μάλλον βρίσκεται και πάλι στο στάδιο αναζήτησης συνεργασίας με φιλοζωική οργάνωση ώστε να ασκηθούν πολιτικές και δράσεις που θα αντιμετωπίζουν την κατάσταση .
Έτσι μετά την επίσημη διακοπή της συνεργασίας δήμου και Φιλοζωικού Σωματείου «Η ΣΤΕΓΗ» και την συνεργασία με έτερο Τρικαλινό φορέα που μάλλον δεν απέδωσε , τώρα ξαναέρχεται στο τραπέζι η πρώτη συνεργασία αν και δεν έγινε γνωστό τι άλλαξε στα εμπόδια που ανέκυψαν και δεν απέδωσε η συνεργασία . Αυτό ανακοινώθηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΣΤΕΓΗΣ από τον Πρόεδρο του σωματείου Χρήστο Κτενά κάτι φυσικά ευχάριστο αλλά κανένας δεν διευκρινίζει γιατί έπρεπε να χαθεί τόσος χρόνος στο πίσω – μπρός της δημοτικής αρχής .
Λοιπόν , αν ένα χρόνο τώρα επιστρέφουμε εκεί που αρχίσαμε , δηλαδή στην αναζήτηση συνεργατών και συνεργασιών , τότε προς το τέλος της πενταετίας μπορεί κα΄τι να γίνει και για το πρόβλημα . Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ !!!

sinanis xr_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.