Αναζητά στοιχεία

15 Ιουλίου, 2014 08:16 Επιμέλεια: /

sxolio_DCE

Συνεχίζει τον αγώνα του ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Αύρας Χρήστος Κακούσιος αναφορικά με την πραγματική έκταση των βοσκοτόπων του χωριού .
Ο πρόεδρος ισχυρίζεται , προσκομίζοντας έγγραφα , πως η συνολική έκταση των βοσκοτόπων , δεν είναι αυτή που δηλώνεται σε σχέση με τις επιδοτήσεις αρνούμενος να συμπράξει με την υπογραφή του σε κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια .
Το πρόβλημα έχει συζητηθεί πολλάκις στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα σε πολύ υψηλούς τόνους αλλά τον δάκτυλο στον τύπο των ήλων κανείς , με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο και τον πρόεδρο να προσπαθεί να βρει άκρη δεχόμενος παράλληλα και λεκτικούς προπηλακισμούς από διάφορους .
Επί τόσα χρόνια τώρα επίσημα στοιχεία δεν έχουν δοθεί χωρίς ο ίδιος να μην χάνει τα κουράγια του .
Πρόεδρε , νομίζω εδώ που έφτασαν τα πράγματα ένας είναι ο δρόμος !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.