Αναξιοποίητο

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
1 Οκτωβρίου 2015, 08:20

Ο  λαός , μέσα από την λαϊκή σοφία του μέσα στις πολλές ρήσεις λέει ότι «ρωτώντας πας στην πόλη» ,  και έχει απόλυτο δίκιο  .

Έτσι  περνώντας τις προάλλες από τους Αγίους Θεοδώρους  και αντικρίζοντας την εγκατάλειψη των υποδομών της γουώτερλαντ έμαθα ότι όλο αυτό το συγκρότημα ανήκει στον δήμο και αμέσως αναρωτήθηκα γιατί παραμένει αναξιοποίητο .

Δε λέω , δύσκολοι οι καιροί , και αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ του ΞΕΝΙΑ και των εγκαταστάσεων της γουώτερλαντ σίγουρα προέχει το πρώτο αν και  το κάθε πράγμα έχει την αξία του και την σημασία του .  Γιατί  πράγματι άλλη η δυναμική του ΞΕΝΙΑ και άλλη της γουώτερλαντ   . Αναρωτιέμαι  όμως  αν οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ανήκουν στον δήμο και αν έχει γίνει μια κίνηση να νοικιαστεί σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του υγρού στοιχείου και θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν ούτως ώστε και ο δήμος να έχει ένα μικρό οικονομικό όφελος  και , εν πάση περιπτώσει , να μην σαπίζει έρμαιο στις καιρικές συνθήκες .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .