Αναξιοποίητο

1 Οκτωβρίου, 2015 08:20 Επιμέλεια: /

athlitika dimos basilikis 1_DCE

Ο  λαός , μέσα από την λαϊκή σοφία του μέσα στις πολλές ρήσεις λέει ότι «ρωτώντας πας στην πόλη» ,  και έχει απόλυτο δίκιο  .

Έτσι  περνώντας τις προάλλες από τους Αγίους Θεοδώρους  και αντικρίζοντας την εγκατάλειψη των υποδομών της γουώτερλαντ έμαθα ότι όλο αυτό το συγκρότημα ανήκει στον δήμο και αμέσως αναρωτήθηκα γιατί παραμένει αναξιοποίητο .

Δε λέω , δύσκολοι οι καιροί , και αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ του ΞΕΝΙΑ και των εγκαταστάσεων της γουώτερλαντ σίγουρα προέχει το πρώτο αν και  το κάθε πράγμα έχει την αξία του και την σημασία του .  Γιατί  πράγματι άλλη η δυναμική του ΞΕΝΙΑ και άλλη της γουώτερλαντ   . Αναρωτιέμαι  όμως  αν οι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ανήκουν στον δήμο και αν έχει γίνει μια κίνηση να νοικιαστεί σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του υγρού στοιχείου και θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν ούτως ώστε και ο δήμος να έχει ένα μικρό οικονομικό όφελος  και , εν πάση περιπτώσει , να μην σαπίζει έρμαιο στις καιρικές συνθήκες .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.