Αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη Κινητής μονάδας των Γιατρών του κόσμου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

3 Φεβρουαρίου, 2016 18:40 Επιμέλεια: /

e2c948b37cd65365ed167552e49dab6a_XL

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη Κινητής μονάδας των Γιατρών του κόσμου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Αναλυτικά:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΩΝ ‘’ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ’’ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ,ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ…

ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ..

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…!!

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.