Αναβάλλεται για την επόμενη Τρίτη 4 Απριλίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

28 Μαρτίου, 2017 10:46 Επιμέλεια: /

SIMBOYLIO DEK 2015 B (13)

Αναβάλλεται για την επόμενη Τρίτη 4 Απριλίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Η αναβολή της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί καθώς θα απουσιάζει ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης.

Πάντως ο κ. Σακελλαρίου είχε ανακοινώσει από χθες ότι η συνεδρίαση θα αναβληθεί καθώς όπως τόνισε δεν θα προλάβει να εγκριθεί η απόφαση για τον Γραμματέα του Δ.Σ.

Οι ανακοινώσεις:

Σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισθείσα 7η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Πέμπτη 30  Μαρτίου 2017 και ώρα 20.00, αναβάλλεται για την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 20:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η αναβολή της συνεδρίασης πραγματοποιείται σύμφωνα με την παρ. 10 του άρθρου 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω  απουσίας του Δημάρχου για ανειλημμένες υποχρεώσεις του Δήμου.

 Ο  Πρόεδρος Δ.Σ.

 ΧΑΛΑΤΣΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισθείσα 3η Τακτική Συνεδρίαση της Ποιότητας Ζωής για την Πέμπτη 30  Μαρτίου 2017 και ώρα 7.30, αναβάλλεται για την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 7.30, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η αναβολή της συνεδρίασης πραγματοποιείται   λόγω  απουσίας του Δημάρχου για ανειλημμένες υποχρεώσεις του Δήμου.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Φροσυνάκη Μαρία

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.