Ανατροπή

23 Σεπτεμβρίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

diaba panorama 2_DCE

Αν ένα θέμα συζητήθηκε αρκούντος σε σχέση με τα αποτελέσματα των βουλευτικών  εκλογών είναι  αυτά της Διάβας όπου έγινε η μεγάλη ανατροπή παρά την οριακή διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ .

Αν λάβουμε υπ΄ όψη ότι μια σειρά  Νεοδημοκρατικά  στελέχη  έλκουν την καταγωγή τους εκ Διάβας , είναι απορίας άξιο πως ο ΣΥΡΥΖΑ καταγράφτηκε πρώτη πολιτική δύναμη .

Έχουμε και λέμε , Δήμαρχος , Αντιδήμαρχος , πρώην δήμαρχος , περιφερειακός Σύμβουλος , Πρόεδρος Τ.Ε Νέας  Δημοκρατίας  ,πρώην Αντινομάρχης , περιφερειακός υπεύθυνος Νεολαίας  και πολλά  άλλα  γνωστά  στελέχη έλκουν την καταγωγή τους  από  Διάβα .

Κάποιοι σπεύδουν βέβαια να προσθέσουν και τον Γενικό Διευθυντή του Δήμου   ο οποίος ,  ειρήσθω εν παρόδω  , παραβρέθηκε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ  , αλλά  δεν είναι  ξεκάθαρο ότι μπορεί να συνυπολογισθεί στο υψηλόβαθμο  στελεχιακό δυναμικό   της τοπικής Ν.Δ .

Αγαπητοί μου , μήπως ο δήμαρχος τελικά έχει διορατικότητα και βλέπει μακριά ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Όταν κάποιον του δείχνεις το φεγγάρι και αυτός βλέπει το δάχτυλο, μόνο διορατικός δεν είναι.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.