Ανάσα

27 Ιουλίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

agiofilo kalokairi 20185 (57)

Μια βαθειά ανάσα πείρε ο κόσμος το διήμερο με αφορμή την εορτή της Αγίας Παρασκευής και τα πανηγύρια που είχαν πολλά ορεινά χωριά .
Αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα , τα Α.Τ.Μ και την έντονη ζέστη , ο κόσμος ανηφόρησε προς τα ορεινά παίρνοντας μέρος στις λατρευτικές και άλλες λαϊκές εκδηλώσεις με την μουσική μας παράδοση να έχει τον πρώτο λόγο .
Βέβαια , σύμφωνα με εκτιμήσεις , οι άνοδος δεν ήταν αυτήν άλλων χρόνων κάτι που φυσικά οφείλετε στις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει το κάθε νοικοκυριό , αλλά ούτε το κέφι έλλειψε , ούτε τα κοινωνικά δρώμενα των τοπικών κοινωνιών .
Από την άλλη οι παραλίες του Βόλου και της Λάρισας , όπως μου μετέφερε φίλος που τις περιόδευσε το Σαββατοκύριακο , ήταν ασφυκτικά γεμάτες κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν υπάρχει τελικά κρίση ή αν οι Έλληνες έχουν τον τρόπο τους να την προσπερνάνε προβληματίζοντας δανειστές Μέρκελ και Σόιμπλε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.