Αναρτήθηκαν οι Βαθμολογίες των Πανελληνίων εξετάσεων στο Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας – Δείτε τις βαθμολογίες και υπολογίστε τα μόρια

admin
admin
30 Ιουνίου 2017, 10:53

Oι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο αλλά και στα Λύκεια της χώρας μας.

Εδώ και λίγη ώρα έχουν ήδη αναρτηθεί στο Γενικό Λύκειο ΚΑΙ το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Τα παιδιά έχουν ήδη ξεκινήσει να πηγαίνουν στο Λύκειο της πόλης μας για να δούνε τα αποτελέσματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πως τα πήγαν οι μαθητές της Καλαμπάκας είναι θετικές όπως τονίζουν οι καθηγητές των σχολείων.

Oι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και  στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.minedu.gov.gr/

Το επόμενο βήμα είναι ο υπολογισμός των μορίων, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι υποψήφιοι στην οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου έως τις 14 Ιουλίου.

Υπολογίστε ΕΔΩ τα μόριά σας

Όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .