Άναψε φωτιές

29 Μαρτίου, 2016 08:04 Επιμέλεια: /

dikastiria

Φωτιές άναψε  στις διοικήσεις  των Αγροτικών Συνεταιρισμών  η απόφαση του Ποινικού  Τμήματος  του Αρείου Πάγου βάση της οποίας  απερρίφθη αίτηση αναίρεσης  κατά της καταδικαστικής  εφετειακής  απόφασης  που κατέθεσε  συγκεκριμένος πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών .

Ο συγκεκριμένος  συνεταιριστής είχε καταδικαστεί τόσο από το Πρωτοδικείο, όσο και από το Τριμελές Εφετείο για οφειλή της οργάνωσης που ,σύμφωνα  με το σκεπτικό της αίτησης , δεν αφορά τον ίδιο καθώς τα χρέη , όπως ισχυρίζεται , αυτά δημιουργήθηκαν από την κακή πορεία του Συνεταιρισμού και ότι η ευθύνη των χρεών είναι συλλογική και όχι ατομική.  Ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές γι΄  αυτό και το αίτημα νομοθετικής ρύθμισης για απαλλαγή της ευθύνης των φυσικών προσώπων  των διοικήσεών τους !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.