Αναμένεται μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην Καλαμπάκα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
28 Απριλίου 2016, 17:56

<< Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι όπως πέρισυ … παρ’ όλα αυτά αναμένεται μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην Καλαμπάκα και το Καστράκι >> , ήταν τα λόγια του Αντιπροέδρου του Συλλόγου ξενοδόχων Νομού Τρικάλων κου Γκόγκου.

Ο κος Γκόγκος ανέφερε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών αφού στην Καλαμπάκας μετά το Μεγάλο Σάββατο δεν υπήρχαν καταλύματα.

Φέτος είπε ότι όπως δείχνουν τα πράγματα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις , θα μπορεί κάποιος να βρει κατάλυμα και την τελευταία στιγμή. Ενδεικτικά ανέφερε ότι οι μέση τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο κυμαίνεται στα 50 ευρώ την βραδιά , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καταλύματα πολύ ακριβότερα ή και λίγο φθηνότερα.

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες θα είναι Έλληνες αλλά αυτήν την εποχή έρχονται στην Καλαμπάκα και πολλοί αλλοδαποί τουρίστες.

Βοηθάει την όλη κατάσταση και η περίπτωση που η Πρωτομαγιά μεταφέρεται για την Τρίτη   μετά το Πάσχα , που σημαίνει ότι θα είναι ένα γεμάτο τετραήμερο.
Και όπως δήλωσαν Άνθρωποι του τουρισμού ήταν ένα καλό τριήμερο για να βγάλουν λίγα έξοδα της χρονιά που διανύουμε , αν και όπως τόνισαν η περιοχή έπρεπε κάπως έτσι να είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η περιοχή διαθέτει τις υποδομές και είναι  έτοιμη να φιλοξενήσει όλους αυτούς που θα προτιμήσουν την  Καλαμπάκα  για να περάσουν το Πάσχα.

Καλό είναι οι επαγγελματίες να λειτουργήσουν σωστά ώστε όλοι αυτοί που θα προτιμήσουν την περιοχή να φύγουν ικανοποιημένοι.

Γιατί όπως λέει ο Λαός : << ένας ευχαριστημένος πελάτης παρακινεί άλλους πέντε … ένας δυσαρεστημένος όμως απομακρύνει άλλους εκατό…>>.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .