Ανάλυση και πρωτοβουλίες εν όψη

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
29 Ιουνίου 2020, 08:10

Μπορεί στο  Δημοτικό μέγαρο να «πλημύρισε» χαρμολύπη αλλά και η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η αξιωματική δεν πάει πίσω . Πάντως εμείς εντοπίσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής τον πρώην Δήμαρχο και την παρέα του παλιούς και νέους συνεργάτες , να απολαμβάνουν τα εδέσματα και να δροσίζονται με μπύρες μια και η θερμοκρασία το επιτάσσει .

Κατά τ΄ άλλα η ομήγυρη ως αμιγώς πολιτική δε θα μπορούσε να συζητήσει τίποτ΄ άλλο από πολιτική και ειδικά πολιτική που σχετίζεται με το τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων , ξέρετε ληξιπρόθεσμα , το ανακύψαν μπιλιετάκι των 600 χιλ ευρώ από οφειλές των κοινωφελών Δημοτικών Επιχειρήσεων και άλλα . Βέβαια , δε νοείται αμιγώς πολιτική παρέα και να μην αναλύσει τις νέες διεργασίες (πολιτικά αναπιάσματα τα λέμε εμείς) που βρίσκονται  σε εξέλιξη πε τις εκτιμήσεις να δίνουν και να παίρνουν  με την προέκτασή τους και την κλιμάκωσή τους !!

Αγαπητοί μου , μήπως δεν χρειάζονται αναλύσεις και χρειάζονται πολιτικές παρεμβάσεις γα τα έργα και τις ημέρες της νυν δημοτικής αρχής ; Γιατί η συνεδρία του  τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ήταν αποκαλυπτική όσον αφορά την διαχείριση του Δήμου .

Και αυτήν την πολιτική παρέμβαση μόνο θεσμικά μπορεί και επιβάλλεται να γίνει μπας και κάποιοι αντιληφθούν ότι υπάρχουν κανόνες , όργανα και διαδικασίες που δεν μπορούν να παρακάμπτονται !!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .