Αναλαμβάνει ο Βάϊος Ζιάκας

9 Νοεμβρίου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

ziakas 3

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ( πιθανώς την Παρασκευή) , θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του κου Μπουφίδη από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καλαμπάκας .

Ο κος Μπουφίδης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Χαλατζάκη και τον ενημέρωσε για την απόφασή του να παραιτηθεί , επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Την θέση του κου Μπουφίδη στο Δ.Σ. καταλαμβάνει ο Βάϊος Ζιάκας ( πρώην Δήμαρχος Βασιλικής). Ο κος Ζιάκας μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος της θέσεως που καταλαμβάνει και θα συμμετέχει ενεργά στα Συμβούλια συμβάλλοντας με την παρουσία του στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των Δημοτών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.