«Ανακριβές δημοσίευμα τοπικού ενημερωτικού portal σε σχέση με το επαγγελματικό ειδικό σχολείο.»

21 Σεπτεμβρίου, 2016 18:06 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

Σε συνέχεια ανακριβώς δημοσιευμάτων περί «μπλόκου του Υπουργείου Παιδείας» σε αίτημα δημιουργίας δομής επαγγελματικής εκπαίδευσης για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες θα ήταν χρήσιμο να τονιστεί ότι ουδέποτε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας απέρριψε το σχετικό αίτημα, εντούτοις ζήτησε, όπως προβλέπεται από το νόμο, από τον Δήμο και από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης να το τεκμηριώσουν με την απαραίτητη μελέτη, η οποία όμως απουσίαζε.

Θα πρέπει στο πλαίσιο αυτό να υπογραμμιστεί ότι η δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν βοηθάει στην υλοποίηση του αιτήματος και προσπαθεί να μεταθέσει ευθύνες, ενώ οι διαδικασίες είναι συγκεκριμένες και όλοι οι αρμόδιοι είναι ενήμεροι γι’ αυτές. Στο πλαίσιο αυτό και μετά από διαδοχικές διεξοδικές συζητήσεις υπογραμμίζεται ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η άρτια προετοιμασία του φακέλου, ώστε να λειτουργήσει η δομή χωρίς προβλήματα από τη νέα σχολική χρονιά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.