Ανακοινώσεις ;

30 Ιουλίου, 2014 07:23 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Ένας μήνας πλέον υπολείπεται για την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών που προέκυψαν από τις εκλογές του Μαϊου και οι δήμαρχοι , κυρίως οι εκλεγέντες για πρώτη φορά , προετοιμάζουν τα επιτελεία τους και το σχήμα εξουσίας .
Λοιπόν , αν και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χρήστος Σινάνης είχε πει ότι τέλος του μηνός θα ανακοινώσει το δικό του επιτελείο , κάτι τέτοιο δεν προέκυψε με το ενδιαφέρον να αιωρείται για τα πρόσωπα που θα επιλέξει να κυβερνήσει τον δήμο .
Αν και πολλά ακούγονται για τα πρόσωπα που θα επιλέξει να αποτελέσουν το επιτελείο του , τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί εκτός βέβαια από τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τον «σκληρό πυρήνα» εξουσίας .
Δήμαρχε , δύσκολη η επιλογή , δε λέω , αλλά και το πολύ ψείρισμα στην πολιτική καταλήγει σε αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.