Ανακοινώσεις της Π.Ε. Τρικάλων

admin
admin
14 Σεπτεμβρίου 2017, 11:32

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η – Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

 

Η 14η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

 

Οι εκδηλώσεις φέτος θα πραγματοποιηθούν την

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου  2017.

 

Στην πόλη των Τρικάλων θα γίνουν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 

 

  • Γενικός σημαιοστολισμός της πόλης από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της 17ης Σεπτεμβρίου.

 

  • Φωταγώγηση των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων  Ν.Π.Δ.Δ και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου της 17ης Σεπτεμβρίου  μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

 

  • Ώρα 10.30  Επίσημη  Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος. Προσέλευση μέχρι τις 10.25.

 

Μετά  το  τέλος  της  δοξολογίας  θα  εκφωνηθεί  εντός του  Ιερού  Ναού ομιλία  για το  ιστορικό της επετείου με τίτλο « Οι Σύγχρονοι Εθνομάρτυρες ως Άγιοι» από τον  κ. Ελευθέριο Σαββουλίδη, Θεολόγο και μέλος  της Ευξείνου Λέσχης  Ποντίων &  Μικρασιατών  Ν. Τρικάλων.

 

 

  • Ώρα 11.00  Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Γενοκτονίας του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού στην πλατεία  Προσφυγικού Συνοικισμού.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ:

 

  • Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών το θρησκευτικό μέρος των εκδηλώσεων.

 

  • Η Σ.Μ.Υ. τα σχετικά  με την παράταξη και την απόδοση τιμών.

 

  • Ο Δήμος Τρικκαίων τη διάθεση της Δημοτικής Φιλαρμονικής προς απόδοση τιμών κατά τη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνων.

 

  • Η  Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων  την τήρηση της τάξης.

 

Δελτίο Τύπου

Απο τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ανακοινώνεται ότι εστάλησαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ οι καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων του Προγράμματος : «Βελτίωση των συνθηκών παραγωγής & εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας» για το έτος 2017

Ειδικότερα για τη Δράση 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» η κατάσταση πληρωμής αφορά 88 παραγωγούς και το συνολικό ποσό ενίσχυσης ανέρχεται στα 37.847,35 €, ενώ για τη Δράση 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» η κατάσταση πληρωμής αφορά  46 παραγωγούς με συνολικό ποσό ενίσχυσης 72.468,00 €

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο 305 ή στο τηλέφωνο 2431046305.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 3.1 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ»

 

     Η  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ της Π.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ενημερώνει τους παραγωγούς που είναι ενταγμένοι στη Δράση 3.1 «Διατήρηση Απειλούμενων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων», ότι αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων της  Διεύθυνσης  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τρικάλων η Αναλυτική Ονομαστική κατάσταση πληρωμής, για το δεύτερο έτος πληρωμής (2014) της πενταετίας (2η πληρωμή).

Δικαιούχοι παραγωγοί: 2, με συνολικό ποσό πληρωμής: 16.275,00Ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ:2431046310 (Ζυγουράκη Στέλλα και Νταμάγκα Ευαγγελία).

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .