Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας

12 Αυγούστου, 2017 11:56 Επιμέλεια: /

DSC_1898_DCE

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμπάκας παρακαλεί όλους τους φίλους Κυνηγούς κατά την  έναρξη  της νέας  κυνηγετικής  περιόδου 2017-2018  να τηρούν όλους τους νόμους των περί Θήρας διατάξεων  ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Δυστυχώς από μερικά μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας δεν  τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα  με συνέπεια να δημιουργηθούν  δυσάρεστες καταστάσεις και να υποβληθούν μηνήσεις  σε περιπτώσεις όπως :

παράνομο κυνήγι τη νύχτα  με φώτα αυτοκινήτου
παράνομο καρτέρι αγριόχοιρων μέσα σε καλλιέργειες καλαμποκιών
παράνομο στήσιμο θηλιών για την θήρευση αγριόχοιρων
Παρακαλούμε  όλους του φίλους κυνηγούς να βοηθήσουν για την σωστή λειτουργία της θηροφύλαξης ώστε να μην υπάρχουν  δυσάρεστες καταστάσεις .

Eπίσης  ο Κυνηγετικός Σύλλογος  ανακοινώνει στους φίλους κυνηγούς ότι η θεώρηση  αδειών θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018  θα αρχίσει στις 11/08/2017 στα  γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμπάκας που βρίσκονται στην οδό Αριστείδου  11.

Όσοι νέοι κυνηγοί επιθυμούν να εφοδιαστούν με κυνηγετική άδεια θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία μας με  τα απαραίτητα δικαιολογητικά που είναι :

Φωτοτυπία της Αδείας Κατοχής Όπλου (ΑΚΟ) ή φωτοτυπία βεβαίωσης της Αστυνομικής  Αρχής του Ν2168/1993
Δυο έγχρωμες πρόσφατες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας
Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας
Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας (βεβαίωση από τον οικείο Δήμο ή το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας )
Επίσης σε περίπτωση που οι κυνηγοί δηλώνουν στην άδεια θήρας τους την  κατοχή κυνηγετικού σκύλου θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το βιβλιάριο υγείας ή διαβατηρίου όπου θα φαίνεται η ημερομηνία του εν ισχύ εμβολιασμού κατά της λύσσας ,το εμβόλιο σκεύασμα που έχει χρησιμοποιηθεί ,η υπογραφή και η σφραγίδα του κτηνιάτρου που έχει διενεργήσει τον εμβολιασμό .

 

 

 

 

Το ωράριο Λειτουργίας του Συλλόγου είναι  :

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙ 08:00π.μ έως 12:00μ.μ

 

Τιμές αδειών  για την κυνηγετική περίοδο 2017-2018

Γενική :166.46 €

Περιφερειακή : 136.46 €

Τοπική : 116.46 €

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

Οι φίλοι Κυνηγοί  που έχουν κάνει ανανέωση το  Α.Κ.Ο ( Άδεια  κατοχής όπλου )  τους  να το προσκομίσουν  στα γραφεία του  Κ.Σ  Καλαμπάκας  για την  θεώρηση της αδείας  θήρας της Κυνηγετικής περιόδου  2017-2018

 

Με τιμή το

Δ/Σ Καλαμπάκας

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.