Ανακοίνωση του Κ.Υ. Καλαμπάκας – Αδιάφθοροι αλλά και Αδιάφοροι

30 Μαρτίου, 2017 09:17 Επιμέλεια: /

skiftas kentro igeias_DCE

Στις 14-03-2017 με ανοιχτή πρόσκληση καλούσα τους βουλευτές και πολιτευτές πρώην και νυν όλων των κομμάτων, τους άρχοντες της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού να επισκεφθούν το Κ.Υ. Καλαμπάκας προκειμένου να τους ενημερώσω για χρονίζοντα προβλήματα που αφορούν την υπηρεσία μας. Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκαν πρώτοι (ως συνήθως) εκπρόσωποι του Κ.Κ.Ε., ο Δήμος Καλαμπάκας καθώς και οι τρείς κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού μας και στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Tους ευχαριστώ θερμά.

Οι υπόλοιποι άρχοντες της εξουσίας έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Μήπως ήταν τόσο πολύ απασχολημένοι;

Μήπως δεν τους ενδιαφέρουν τα προβλήματα που αφορούν τις δομές της Δημόσιας Υγείας;

Μήπως κάποια Σειρήνα εξέπεμψε απαγορευτικό σήμα τόσο ισχυρό ώστε τρομοκρατημένοι “συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις”;

Προσωπικά είχα και εξακολουθώ να έχω την άποψη ότι οι άρχοντες της εξουσίας, σε όλα τα επίπεδα, είναι αδιάφθοροι. Ωστόσο μέσα στη Βουλή μιλάνε για μίζες και διαφθορά και την άποψη αυτή την εκπέμπουν  και στον χειμαζόμενο από την οικονομική κρίση Λαό.

Δυστυχώς οι πολιτικοί άρχοντες εκτός από αδιάφθοροι είναι και αδιάφοροι για τα προβλήματα των πολιτών, ακόμη και για θέματα που αφορούν το αγαθό της Υγείας.

Είναι φανερό ότι αυτοί που δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, δεν πρόκειται προσεχώς να επισκεφθούν το Κ.Υ. Καλαμπάκας, διότι θα πυκνώσουν οι αθλητικές εκδηλώσεις όπου θα παραβρίσκονται παίρνοντας το ρόλο του αφέτη και απονέμοντας μετάλλια.

Επιπλέον το πρόγραμμα τους επιβαρύνεται καθ’ ότι αρχίζουν τα πανηγύρια στα χωριά και θα τα λαμπρύνουν με την παρουσία τους παίρνοντας τιμητικά και τον ρόλο του πρωτοχορευτή. Θα απολαύσουν βέβαια και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια όπως το «κλέφτες μπήκαν στο μαντρί….» και άλλα.

Ως αδιάφθορους, με ενωμένες τις παλάμες χειροκροτείστε τους.

Ως αδιάφορους, κάνετε ότι καταλαβαίνετε.

«Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου»    μεταφραζόμενο:

«βάλε Κύριε φρουρά στο στόμα μου και φράχτη στα χείλη μου»

ώστε να μην πω λόγια δυσάρεστα μεν, δικαιολογημένα δε.

Ο Νοών Νοείτω.

 

 

O ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ 

ΤΟΥ Π.Ε.Δ.Υ.- Κ.Υ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΜΑΝΘΟΣ  ΣΩΤ. ΣΚΥΦΤΑΣ

 

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.