Ανακοίνωση του Δήμου Τρικαίων για το τραγικό συμβάν

30 Μαΐου, 2016 18:16 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Από την  πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Δημοτική Αρχή έθεσε ως άμεση προτεραιότητα τη δημιουργία Κοινωνικών Δομών που να επιτελούν τον ρόλο τους άμεσα και ουσιαστικά.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί επέστρεψαν στα κανονικά τους καθήκοντα, διενεργώντας και κοινωνικές έρευνες, χωρίς να απασχολούνται σε ΚΑΠΗ, σε εργασίες μη συνάδουσες με το αντικείμενό τους. Κύριος στόχος της ενέργειας αυτής, η αντιμετώπιση και ζητημάτων ψυχικής υγείας.
Για το τραγικό ζήτημα που ανέκυψε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη των Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων κινήθηκε άμεσα, με βάση την παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, ενεργοποιώντας τις υπηρεσίες της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας.
Σε σχέση και με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», γίνονται γνωστά τα εξής:
1. Η εισαγγελική παραγγελία έφτασε στις 19-3-2015 στην αρμόδια υπηρεσία, η οποία απάντησε στις 23-3-2015 με ενημερωτικό σημείωμα.
2. Η κοινωνική λειτουργός πραγματοποίησε κοινωνική έρευνα και απέστειλε την έκθεσή της στις 15-4-2015.
3. Στις 21-5-2015, η Εισαγγελία ζήτησε την παρέμβαση των αρμόδιων.
4. Προχθές, (28-5-2016), η Εισαγγελία ζήτησε από τον Δήμο Τρικκαίων, τη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την παροχή κάθε δυνατής φροντίδας, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη και παρακολούθηση στα δύο ανήλικα κορίτσια.
Ο Δήμος Τρικκαίων προβαίνει σε κάθε ενέργεια, προκειμένου οι δύο κοπέλες να τύχουν της δέουσας φροντίδας.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.