Ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας

24 Φεβρουαρίου, 2016 11:12 Επιμέλεια: /

get-img-141

Ενημερώνουμε τους κτηνοτρόφους των ορεινών ή μειονεκτικών περιοχών ή  μετακινούμενους σε ορεινή ή μειονεκτική περιοχή, καθώς και τους κτηνοτρόφους των πεδινών περιοχών, που υπέβαλλαν δήλωση Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2015 στον Α.Σ. Καλαμπάκας, να καταθέσουν μέχρι την 18-3-2016, στα γραφεία μας, προκειμένου να πληρωθούν την εξισωτική αποζημίωση έτους 2015 αλλά και την συνδεδεμένη ενίσχυση αιγοπρόβειου κρέατος:

Μητρώο εκμετάλλευσης νέο ενημερωμένο με την ετήσια απογραφή των ζώων και θεωρημένο από την Κτηνιατρική Υπηρεσία. Στο νέο μητρώο θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί, στο ΜΕΡΟΣ Ε΄ «καταγραφή – μεταβολές ζωικού πληθυσμού με ατομικό κωδικό σήμανσης» και τα ιστορικά ζώα (που υπήρχαν την 31-12-2009) με την αντίστοιχη σήμανση τους. Μετά τα παραπάνω τα παλαιά μητρώα παύουν να υφίστανται και το σύνολο του ζωικού κεφαλαίου απεικονίζεται στο νέο μητρώο εκμετάλλευσης.

 ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΚΟΤΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.