Ανακοίνωση της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα σχολική χρονιά

11 Σεπτεμβρίου, 2017 12:25 Επιμέλεια: /

suriza

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στα Τρίκαλα, για δεύτερη σχολική χρονιά, τα σχολεία άνοιξαν έτσι όπως θα έπρεπε με καθηγητές, δασκάλους και βιβλία, με το αυτονόητο δηλαδή.

Αυτό το «αυτονόητο», όμως , αποτελούσε, για πάρα πολλά χρόνια, μια επιδίωξη χωρίς αποτέλεσμα, μια προσδοκία ανεκπλήρωτη.

Είναι μια νίκη της κοινωνίας μας και είμαστε υπερήφανοι που έγινε πράξη από τα πρώτα κιόλας χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νομού μας και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, αυτή η χρονιά να είναι μια χρονιά επιτυχιών σε ό,τι στοχεύουν και ονειρεύονται για το μέλλον τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.