Ανακοίνωση της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων για την προτεσταντική Οργάνωση

12 Ιουλίου, 2017 07:28 Επιμέλεια: /

DSC_0059

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιφερείας της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και σύμφωνα με το από 19 Ιουνίου 2017 Δελτίο Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ότι αυτές τις ημέρες στην περιοχή μας δρα και κινείται η προτεσταντική Οργάνωση ονομαζόμενη << Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση >> και με μια ευρείας εκστρατείας που ονομάζεται «Operation Joshua (Οπερέισον Τζόσουα) – Κάθε σπίτι » και θα διανείμουν Καινές Διαθήκες και άλλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα που είναι ασυμβίβαστο προς την Ορθόδοξη Πίστη μας .

Η Ιερά Σύνοδος μας καλεί να μην ενδώσουμε στην δωρεάν Καινή Διαθήκη που θα μας προσφέρουν γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να μας πλησιάσουν και να συζητήσουν μαζί μας .

Έχουμε μεγαλώσει σε μια περιοχή που έχει αυξημένη την πνευματικότητα και μπορούμε να ξεχωρίσουμε πιο είναι το σωστό για την πίστη μας και δεν χρειαζόμαστε τις διάφορες νεοφανείς αιρετικές κινήσεις , ούτε τους διαφόρους «κήρυκες » τους από το εσωτερικό ή το εξωτερικό .

Ας είμαστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και Δεν χρειάζεται να έχουμε επικοινωνία με αιρετικούς που αλλοιώνουν αυτά που πιστεύουμε .
Όποιος δεν έχει Καινή Διαθήκη στο σπίτι του και θέλει να αποκτήσει ας έλθει στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων .
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.