Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό

25 Φεβρουαρίου, 2016 18:08 Επιμέλεια: /

σύριζα

Τις τελευταίες μέρες η ευρύτερη περιοχή του νομού καθώς και η πόλη των Τρικάλων έχουν καταστεί καταφύγιο για εκατοντάδες πρόσφυγες που διέρχονται, κατευθυνόμενοι  προς  τα σύνορα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων χαιρετίζει τις οργανωμένες προσπάθειες των κυβερνητικών, κρατικών και αυτοδιοικητικών αρχών καθώς και των ανθρωπιστικών οργανώσεων αλληλεγγύης, οι οποίοι έχουν ενεργοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να εξομαλυνθεί η άφιξη, η προσωρινή  διαμονή καθώς και η αναχώρησή των προσφύγων για τον τελικό τους προορισμό.

Τα μέλη του κόμματός μας και ένας μεγάλος αριθμός οπαδών και φίλων έχουν συστρατευτεί στην προσπάθεια να διασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαμονής για τους κατατρεγμένους και τα θύματα των πολεμικών συγκρούσεων. Ανάμεσα στους πρόσφυγες συμπεριλαμβάνονται και πολλά παιδιά.

Καλούμε όλους τους τρικαλινούς πολίτες να συνδράμουν με κάθε τρόπο, ώστε να αναδειχθεί και στην τοπική μας κοινωνία το αίσθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που διέπει το λαό μας. Όλοι μαζί να ορθώσουμε έναν ανθρώπινο φράκτη συμπαράστασης στους ξεριζωμένους και παράλληλα να απομονώσουμε κάθε φωνή που κηρύσσει την ξενοφοβία, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία σε βάρος αθώων ανθρώπινων ψυχών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.