Ανακοίνωση Σιμορέλη για το Δημοψήφισμα

27 Ιουνίου, 2015 16:22 Επιμέλεια: /

simorelis_news5

Εδώ και ένα εξάμηνο, η ελληνική κυβέρνηση δίνει μια μάχη μέσα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας με σκοπό να εφαρμόσει την εντολή διαπραγμάτευσης για τον τερματισμό της λιτότητας. Μέχρι στιγμής, δόθηκε ένας αγώνας για μια βιώσιμη συμφωνία που θα σέβεται τη δημοκρατία και τους κοινούς ευρωπαϊκούς κανόνες. Έπειτα από μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης, οι εταίροι μας κατέληξαν στο προχθεσινό τελεσίγραφο προς την ελληνική δημοκρατία και τον ελληνικό λαό, ζητώντας δυσβάσταχτα μέτρα που υπονομεύουν την ανάκαμψη της οικονομίας. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε τη δημοκρατικότερη λύση, την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού μέσω Δημοψηφίσματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, οποιαδήποτε και να είναι η έκβαση του Δημοψηφίσματος να γίνει σεβαστή από όλους. Σε αυτό το εκβιαστικό τελεσίγραφο για την αποδοχή μιας αυστηρής, ταπεινωτικής και ατέρμονης λιτότητας, χωρίς προοπτική να ορθοποδήσουμε ποτέ κοινωνικά και οικονομικά, πρέπει να δώσουμε ως μήνυμα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και στους λαούς της Ευρώπης ότι είμαστε αντίθετοι.

Σιμορέλης Χρήστος
Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Efstathios Efstathios

    Μην κάνετε τώρα πίσω, αλλά δώστε ένα μάθημα στην Ευρώπη που βουλιάζει στην ευδαιμονία. Η Ελλάδα και η Ευρώπη απαρτίζονται από ανθρώπους και όχι από νούμερα. Να κάνουμε την Ευρώπη του Αριστοτέλη, του Γκαίτε, Του Σίλερ, του Μπετόβεν. Η Ελλάς θα αλλάξει την Ευρώπη που βρίσκεται σε πλήρη ευδαιμονιστικό τέλμα. Έλληνες μην ακούτε τους κινδυνολόγους και γενικόλογους. Όχι στα σχέδια των απογόνων του Κάρλου Μάγνου, που από το 1204 μας μισούν θανάσιμα!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.