Ανακοίνωση Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας

22 Ιανουαρίου, 2016 18:03 Επιμέλεια: /

agrotes

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Xαιρετίζουμε τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες από όλη τη Θεσσαλία  που με τα τρακτέρ τους έστησαν πανίσχυρο μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας. Καλούμε όσους συναδέλφους  που, για οποιοδήποτε λόγο,  δεν ήρθαν την πρώτη μέρα, να έλθουν στο μπλόκο τις επόμενες μέρες, για να γίνει ακόμα πιο ισχυρό.

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα που βρέθηκαν, από την πρώτη στιγμή, δίπλα μας, συμπαραστεκόμενοι στον δίκαιο αγώνα μας.  Και τους καλούμε να συνεχίσουν και να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους, καθώς η πείρα μας έχει διδάξει ότι η λαϊκή συμμαχία δίνει δύναμη, αποτελεσματικότητα και προοπτική στην πάλη μας.

Το μπλόκο της Νίκαιας αποτελεί σημείο αναφοράς στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για την επιβίωσή της. Του αγώνα που στρέφεται  ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ, την οποία εφαρμόζει η κυβέρνηση και μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα. Θα είναι το βασικό αγωνιστικό μετερίζι στην σκληρή μάχη που είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε για να μην περάσουν και να μην εφαρμοστούν τα μέτρα της νέας ΚΑΠ και του τρίτου μνημονίου που μας εξοντώνουν.

Αυτά τα εξοντωτικά για τους μικρομεσαίους αγρότες μέτρα θέλουν να μας τα επιβάλλουν η ΕΕ και το ΔΝΤ, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα άλλα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο  και στηρίζουν την ΚΑΠ, τα μονοπώλια και οι εμποροβιομήχανοι που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας για να εξασφαλίσουν τεράστια κέρδη.  Αυτοί είναι οι αντίπαλοί μας, για να συγκρουστούμε με την πολιτική τους βγήκαμε στους δρόμους.

Παλεύουμε για την ικανοποίηση των δίκαιων και ζωτικών αιτημάτων, όπως ιεραρχούνται στο πλαίσιο διεκδίκησης που καθορίστηκε στην σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής  Επιτροπής των Μπλόκων.

Σε συντονισμό με τα άλλα μπλόκα που συμφωνούν μ’ αυτό το πλαίσιο των αιτημάτων και την προοπτική του αγώνα μας, θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε την πάλη, θ’ αυξήσουμε την αγωνιστική πίεση προς την κυβέρνηση για να την αναγκάσουμε να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας.

Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι για τον τραβήξουμε μέχρι το τέλος, μέχρι τη δικαίωση του αγώνα μας.»

Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας

Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Ανοιξη»

Αγροτικοί Σύλλογοι Μαγνησίας

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.